banden passen

Weer zijn er wat kleine dingen gedaan. Beast heeft de auto voorzien van allemaal kabels t.b.v. de boxen, subwoofer en de versterkers, Pascal heeft de bedrading van de lampen netjes verwerkt. Deze komen nu allemaal uit in de dakkoffer op het dak. De dakkoffer zit inmiddels vast en hier komt een “hard vloertje” in waar de 2e accu op geplaatst gaat worden. Alle extra zaken die niet standaard op de auto horen worden op deze accu aangesloten. De 2e accu is dan verbonden met de main accu die middels een apparaatje wat tussen deze 2 accu’s zit steeds wordt bijgeladen zodat we nooit met een lege accu staat.

Verder hebben we de banden gepast die we van Coronel Dakar Team hebben gekregen middels sponsoring. We hebben waarschijnlijk een setje velgen dus hopelijk daar binnenkort meer over. Als dat lukt, dan kunnen we de Maxxis all terrain banden gaan monteren. De foto’s beloven al veel goeds, want de auto ziet er gelijk een stuk dikker uit met die banden šŸ™‚

Ikzelf heb mij verder bezig gehouden met een middenconsole tussen de achterstoelen. Voorzien van cup holders en oplaad mogelijkheden. De arm-rest die er nu op zit is tijdelijk. Ook onder de motorkap hebben Pascal en ik een 12v aansluiting gemaakt zodat we bij pech (we hopen het niet natuurlijk) een looplamp met sigaretten aansluiting o.i.d. makkelijk kunnen inpluggen.

Dennis te Pas Geschreven door:

Een reactie

  1. 6 oktober 2021

    Heel leuk dat je een reactie wilt plaatsen.
    Belangrijk! Je email adres wordt NIET getoond op de site!

Reacties zijn gesloten.