De laatste stappen

Het zijn de laatste stappen. Eind november moet de auto klaar zijn…. technisch dan 😉 Wat dan nog rest is haar laatste laklaag en dan kan de bestikkering erop. En dan vooral proefrijden om eventuele fouten eruit te krijgen.

De lampen zijn aangesloten en werken. Leuk om het restpunten lijstje eens te zien waar wij mee bezig zijn:

Gisteren iig de lampen aangesloten. Op het dak is een 2e accu geplaatst waaraan we een Zekeringen en Relais kast hebben gemonteerd. Dit hebben we allemaal werkend weten te krijgen. Zondag kunnen we nu dus hopelijk de schakelaars er voor aansluiten en dan kan er weer wat van de lijst.

Via sponsor Robeo hebben we 4 nieuwe winterbanden (met Alpine logo) tegen een mooie korting weten te bemachtigen. Het wordt komende tijd dus puzzelen hoe we een set extra banden mee gaan nemen 🙂 Ook een einddemper gescoord. Omdat we de Explorer moesten verhogen aan de achterzijde, moesten we een stuk van de uitlaat afzagen zodat we de verhoging konden monteren. Verder zijn we een boekwerk aan het maken van alle landen die we gaan doorkruizen met daarin info over onze auto, verzekering, wegenkaarten etc… Dit in de taal van het land om eventueel gedoe te voorkomen als we met onze opvallende verschijning aan de kant worden gezet.

Dennis te Pas Geschreven door: