De rit naar Goteborg

Jawel…vandaag was het zover. We vertrekken richting Goteborg. 04:00 vertrokken we en we werden allemaal door onze gezinnen uitgezwaaid.

De rit begon goed. Wie heeft de route en hoe stellen we die in? Nou dat was snel opgelost….die stond in de TomTom :). Toen onstond op de weg achter ons huis het eerste “probleem”. We zagen een lampje die we niet kenden. Nu al ๐Ÿ˜‰

Ergens op de snelweg bij Marknesse en veel ge-Google later kwamen we erachter dat Rob per ongelukt de knop voor de Overdrive had ingedrukt en dat was dus het lampje op het dashboard…De rit was 1145 km. We hebben de gehele rit incl eten en stops in zo’n 15 uur gereden. Het vloog voorbij en we hadden gelukkig geen problemen. We hebben maximaal 100 km/u gereden en de auto reed een waardige 1 op 6,5 dus dat viel alles mee.
Onderweg veel runners gespot. Het was een invasie. We zijn lid van een App groep waarbij we de runners live kunnen volgen (de runners die daar lid van zijn. Er zijn 3 groepen). En dat werkt perfect.

Inmiddes is het 22:45 uur en we zijn na een paar biertjes gedronken te hebben in de bar richting bed vertrokken. Corona kennen ze niet in Zweden. Heel apart. Het is hier als vanouds en super gezellig.

Morgen 06.45 uur begint het dan echt. Dan gaan we vanuit Goteborg naar Mora. Een dag vol regen maar waarschijnlijk eindigend in sneeuw.

Tot morgenavond.

Dennis te Pas Geschreven door:

5 Reacties

 1. Jan
  14 februari 2022

  Mooi verslag ๐Ÿ‘Ik ga jullie volgen.๐Ÿง
  Veel succes mannen.๐Ÿ‘

 2. Richard
  14 februari 2022

  Mooi verslag en zo snel al!

 3. New Zealand Auckland
  14 februari 2022

  Heel veel succes mannen en vooral veel plezier!

 4. Paul
  14 februari 2022

  Dat de overdrive uitgeschakeld was had je ook aan het toerental kunnen zien ๐Ÿ˜ƒ

 5. Miluska
  13 februari 2022

  Succes mannen ๐Ÿš™๐Ÿš™.

Reacties zijn gesloten.