Het zit erop…

De reis is ten einde. We hebben een geweldige week gehad. De auto deed het fantastisch. De problemen die we hadden waren niet noemenswaardig.

We hebben besloten direct vanuit Stockholm, Zweden door te rijden naar huis. We hebben om het anderhalf uur gewisseld en waren allemaal redelijk fris. Het was een flink stuk rijden van een goeie 1500km maar we hebben het gehaald.

Op de terugreis hebben we besloten de auto te verkopen. Mochten we dit nog een keer doen dan gaan we ook voor een nieuw project. De reacties stroomden binnen na het plaatsen van de advertentie van mede runners die ons hadden zien rijden in Zweden en weg waren van de auto.

Meer dan 20 reacties en de dag na aankomst aan 2 mannen verkocht die het eerste waren.

Voor nu bedankt. Dank aan alle sponsoren die deze reis mede mogelijk maakten en dank aan iedereen die de moeite nam om deze blog te lezen en reacties op achter te laten. Ook via de diverse Social kanalen.

Wij hebben genoten van deze onvergetelijke ervaring 🙂

Nog even een paar van de mooiste plaatjes

En een ovezicht (playlist) van al onze live blogs die wij tijdens de run deden

Dennis te Pas Geschreven door:

4 Reacties

 1. Paula
  22 februari 2022

  Wat een geweldige trip, prachtig om op terug te kijken en ook dat alles goed is gegaan.
  Geweldige ervaring en goed afgesloten 👍🤗❤️

 2. Richard
  22 februari 2022

  Ik zou zelf NOOIT aan zo’n onderneming beginnen maar ik heb genoten van jullie mooie verhalen en prachtige beelden. THANKS

 3. Monique
  22 februari 2022

  Mooie en leuke foto’s/filmpjes/verslagen !
  Ziet eruit als een heel toffe reis !
  Ik vind die foto met dat houtvuurtje in het besneeuwde bos heel erg sfeervol …..
  I

 4. 22 februari 2022

  Het was leuk jullie op deze manier te volgen. Je blog was erg interessant om te lezen. En natuurlijk de fantastische foto’s en gekke video’s.

  Ik ben benieuwd met wat voor een barrel jullie de volgende gaan doen. Een Zastava Niva, Jeep, Citroën 2CV? Of misschien toch een Volvo?

  Op naar de volgende.

Reacties zijn gesloten.