Homepage

Dit zijn de 4 buurmannen van Team Albatros die de Poolcirkel route gaan rijden

Beast
Leeftijd: 18+
Dennis
Leeftijd: 47
Michael
Leeftijd: 45
Pascal
Leeftijd: 47

“Jawel, ons eerste krantenartikel is een feit”

Flevopost, Lelystad

4 Buurmannen die alle 4 een rit als deze wilden gaan rijden… Hoe verzin je het!

Wij moesten er alleen alle 4 voor verhuizen en bij elkaar in de straat gaan wonen 🙂 Nadat wij elkaar vervolgens ook goed leerden kennen, besloten wij deze rit nu ook in de praktijk uit te gaan voeren. Hoe leuk!

Samen hebben we al veel grote klussen gedaan in elkaars tuinen. Van tuin aanleg tot een Zweedse blokhut, van grote zware beton blokken waarvan trappen werden gemaakt tot 4 grote zitkuilen met vlonders aan het water, 4 grote tuinen voorzien van gras en ga zo maar door.

Door al dat klussen kregen we een goede klik en het scheelt natuurlijk ook dat onze vrouwen het goed met elkaar en ons kunnen vinden.

Omdat Formule 1 een grote gezamenlijke hobby is welke wij vaak samen bekijken via een beamer met meerdere scherm afkijken, werden auto’s en reizen al gauw onderwerp van gesprek met de Carbage run als gevolg.

Dus besloten wij mee te gaan doen aan de Carbage run Poolcirkel editie. Van Göteborg tot Helsinki. Gezien de winterse omstandigheden moest het een 4×4 worden en onderstaand monster is het geworden.

Ons monster voor de rit

Model:  Ford USA Explorer 4WD

Motor:  4.0 Liter
Cylinders:  6
Torque:  305Nm
Power:  165 hp

Chassis:  Rusty
Top speed:  170 kmh
Weight :   2096 kg
Suspension:  Torsion front, Leaf rear
Wheels:  15″ Mud & Snow